Platsbyggda möbler

På uppdrag åt olika kunder har vi gjort, platsbyggda möbler. Det kan vara en passage i huset som behöver måttanpassade möbler för att inte bli trång. Eller anpassade hall inredningar för att utnyttja platsen på bästa sätt. Här finns ju även möjligheten att välja träslag för din produkt, vad passar i ditt hem? Kanske du själva har ett träd som du vill använda med en historia i, tänkt dock på tiden för sågning, torkning och tillverkning.

Nyligen hemkommen efter ännu en leverans av platsbyggd möbel till Mellansverige. Denna gång var det två mindre vinkylar som byggdes in i en förvaringsmöbel helt i ek.
Möbeln har förvaringsmöjligheter från tre håll, dimbar belysning i några av hyllplanen och ett dolt tidningsställ som öppnas när man trycker lite lätt på det.
Mycket roligt att få utforma en produkt efter så specifika önskemål!

Platsbyggd bokhylla i massiv Ek. Bokhyllan är lite över 7 meter lång totalt, och går runt en hörna. Höjden är nästan 2,7 meter och som ni ser på bilderna så går bokhyllan från golv till tak. Hyllan har även  inbyggd belysning som tyvärr inte är inkopplad på bilden.

Platsbyggd hallmöbel, för att kunna utnyttja maximalt av ytan i hallen så byggdes möbeln mått anpassad för hallen.